torsdag den 24. januar 2008

21 nye og sidste swap

Jeg har i dag endeligt fået tilføjet nogle flere af de blogs, som jeg følger med i. Ikke minder end 21 nye blogs er tilføjet listen. Derfor var tiden også kommet til at tilmelde mig bloglines, så jeg ikke får ondt i armen af forgæves museklik :-) Det tog lidt tid at finde ud af det. Men nu kører det. Tusind tak til Betina (Hotcat) som for længe siden sendte mig en vejledning på pb, da jeg spurgte til systemet. Den hjalp mig meget i dag.

Jeg har i dag fået bidrag fra juleswappen på http://www.scrapisfun.dk/ Hold da op, hvor er alle de ting flotte. Jeg synes jeg har knoklet med mine bidrag. Men må se i øjnene, at jeg er NYBEGYNDER. Tror det bliver min sidste swap i meget meget lang tid. For det første skal jeg øve mig noget mere, og for det andet, så har jeg bare været ramt af så mange uheld i forbindelse med denne her swap, at man skulle tro det var løgn. Først ramte sygdom familien på skift, Rene fik en masse ekstra rejseaktivitet til udlandet osv. Da så bidragene endeligt var færdige, ja så blev postkassen udsat for nytårshærværk, og jeg måtte lave det hele om. Det hang mig for at være ærlig langt ud af halsen til sidst. Da jeg så var til scrapdag i Skive sidst, pakkede jeg det endligt ned, men Betina var forståeligt nok forhindret i at komme pga. snevejr. Og tænk så glemte jeg alt om de swapbidrag lige indtil jeg skulle til scrap i Holstebro næsten 14 dage efter. Der lå de så pænt i min scrapkasse. Hmmm..... så jo det er nok min sidste swap.

Som mange af jer ved, så er jeg ret nærrig med mine scrapting. Derfor er jeg her på det sidste begyndt at kigge nærmere på det papir, som jeg købte lige da jeg begyndte at scrappe. Jeg vil virkeligt gerne have noget af det brugt, så dette ikke bare er spild af penge. Og her er så et resultat af det arbejde:


Jeg har så svært ved at lade plads stå tomt på et LO, og det har været den ene af mine udfordringer til mig selv i forbindelse med dette LO. Den anden har været at lave en hjemmelavet blomst. Kan huske Marianne (thescrapcat) udfordrede os til det på GQ, da jeg lige var begyndt at scrappe, og dengang havde jeg bare overhovedet ikke nogen ideer til, hvordan man selv kunne lave en blomst. Nu ser jeg dem overalt i diverse magasiner. Ideen til denne er liftet i Kreating keeepsakes. Dog var blomsten der lavet med en stor knap i midten og så små rundt omkirng. Men jeg synes de her store kanpper var fantastiske til blomster. Jeg har brugt to stykker gammelt BG papir. Det ene til baggrund og det andet til billedmatter og blade både under knapperne og på stilken af blomsten. Båndet (blomstns stilk) er fra julekalenderen på scrapcatforum og det samme er sommerfuglen.

Hold da op, læser du med endnu? Tusind tak for det

Ragna

onsdag den 23. januar 2008

You make my day award

Jeg har lavet dette LO til en udfordring på http://www.scrapisfun.dk/ i søndags. Jeg kan egenligt ikke helt bestemme mig for, om jeg kan lide det eller ej. Hvis jeg kigger på det fra en vinkel, så kan jeg lide det sådan ok. Men hvis jeg kigger på det på en anden måde, så synes jeg det er grimt. Faktisk er det lidt sjovt med det LO, for Rene, som ikke plejer at kunne lide det jeg laver, er helt vild med det. Nå men jeg har lavet det på halvanden time. Og når man tænker på, at jeg normalt er flere dage om et LO, ja så er resultatet vel ok.

Jeg har fået denne award af Thanni og Kirsten (kimic). Faktisk tror jeg nok, at jeg skal dele den lidt med Rene (min bedre halvdel), for jeg har fået den, fordi Rene, Marianne og jeg har sat et nyt forum op. Det er det gamle scrapcatforumup, der nu hedder forum.thescrapcat.dk Tusind tak for awarden Jette. Jeg er super glad for, at så mange er glade for at bruge det nye forum. Som Marianne plejer at sige: "Forum er godt, fordi I bruger det". Så egenligt burde jeg sende awarden tilbage igen Jette. Men jeg vil prøve at give den til et par nye.

Jeg har sagt det før, men jeg vil gerne sige det igen. Tusind tak for det store arbejde du gør for at udbrede scrap i jylland. Jeg har lært så meget af at være med til dine scrapdage, og så er det super hyggeligt.

At hendes scrapstil er skøn, er der vist ingen, der er i tvivl om. Men jeg har bemærket, at hun også er et fantastisk åbent, stærkt og følsomt menneske. Hun glæder gerne os andre med skønne overraskelser. Som da der pludselig en dag lå en stor kuvert med figurknapper i min postkasse:-) Hun følger sit hjerte, fordi familien står hende nær, og hun er ikke bange for at gå nye udfordringer i møde. Jeg håber at du snart finder et job, som passer til både dig og familie Christina. Og nå ja, så kan hun godt lide et godt glas rødvin, og har en god humor.

Jeg ved godt du har fået den en gang Marianne. Men jeg er bare så glad for at have mødt dig. Du er et fantastisk inspirerende og kreativt menneske. Du gør utroligt meget for at glæde andre, og du sætter pris på de små ting i din hverdag. Samtidigt tager du bevidste valg, og lader ikke folk træde dig over tæerne. Gid jeg havde kendt dig altid :-)

onsdag den 16. januar 2008

Så kom dagen.............

Hvor det er blevet tid til at smide de kilo, som endnu ikke er røget af efter graviditeten. For mig hænger amning på fuld tid og ønsket om at tabe sig ikke sammen. Derfor var Benjamin også 11 måneder inden jeg begyndte at tænke på at tabe mig. Phillip er godt nok kun 9 måneder. Men jeg kender den kostomlægning, som jeg går ind til. Det er nemlig den samme som jeg benyttede mig af, da Benjamin var lille. Som Cowgirl gjorde opmærksom på den anden dag på thescrapcatforum, så vokser blogland helt vildt. Derfor har jeg valgt ikke at oprette en ny "jeg taber mig blog". I stedet for, er jeg kommet op med denne ide:

Et lille minialbum om min livstil. Albummet måler 7,5 x 15,5 og koster 35 kroner. På den månde handler min blog stadigvæk om scrap, nu scrapper jeg bare også om min kost og livsstil. Albummet bliver mit første minialbum, og skal tælle med som nummer 1 af de 5 minialbums, som jeg har målsat at nå i år.

I aften har jeg så været til min første vejning. Jeg har ikke vejet mig siden jeg var på sygehuset efter at have født Phillip. Jeg vejede faktisk mindre end jeg troede :-) Under begge mine graviditeter har jeg taget mellem 30 og 35 kg på. Da Benjamin var 11 måneder, manglede jeg stadigvæk at tabe 22 af de kg. Denne gang er det mindre. Men der er stadigvæk en del kg. at smide. Jeg startede egenligt kun så tidligt, for at støtte min ældste lillesøster, som også har besluttet sig for at tabe sig.

Da jeg skulle afsted til vejning, var jeg tæt på at blive hjemme. Jeg var så glad for min konsulent i Ikast for 4 år siden. Jeg sad ved kassen og tog imod penge fra folkene, der skulle vejes osv. Overvejede faktisk at blive konsulent dengang. Men synes det bleve for meget, da jeg jo lige var startet som nyuddannet lærer. Men ved i hvad, nu glæder jeg mig bare super meget til at komme i gang med vægttabet. Jeg kom tidligt til vejning i dag, fordi det var første gang, og gæt hvem der skal være min konsulent.... Charlotte, som også var det sidst. Hun var midt i at bære ting ind fra bilen, og sagde bare hej med hovedet den anden vej, da jeg hilste på hende med navnsnævnelse. Da jeg så sagde: " Kan du kende mig Charlotte" kiggede hun op og fløj mig om halsen, og gav mig en mega krammer. Imens hviskede hun mig i øret: "Vil du hjælpe mig?" Hun har nemlig lige startet holdet op her i Skjern, og havde endnu ikke fundet et fast team af hjælpere. IH hvor jeg glæder mig, vi havde det bare så hyggeligt sidst:-) Faktisk var jeg hendes første kunde i Ikast, for der var hun nyuddannet konsulent, og jeg flyttede hold fra Herning til Ikast, da vi boede der dengang. Så onsdag aften må I kigge langt efter mig på forum tøser, for jeg er ikke hjemme LOL

Albummet er købt hos www.fruhansenscrap.dk og papiret til albummet er købt hos www.li-om-hjoernet.dk og Sassafraslass Serendipity. Bogstaverne er chipboard fra Pandurohobby og blomsterne og brads er fra julekalenderen på thescrapcat. Jeg har desuden brugt min nye slibeblok fra www.paperfarm.dk

søndag den 13. januar 2008

Fundet igen

Min kære Rene kom hjem fra Norge og fandt mig igen i cyperspace. Men supportforum har ikke haft tid til at finde mig efter hans opskrift. De skal jo også have lov til at holde weekend. De arbejder ulønnet, og har været utroligt søde igennem hele forløbet. Jeg blev dog alligevel lidt utålmodig, og spurgte Marianne, om Rene måtte gøre et forsøg med et nyt forum. Det har vi så alle 3 (Rene, Marianne og jeg) arbejdet på hele weekenden, og nu er vi faktisk begyndt at blive rigtigt glade for det. Faktisk så meget, at vi har taget den store beslutning at flytte det gamle forum i løbet af nogle dage. Jeg håber I allesammen tager godt imod det nye tiltag:-)

Scrap???? Jo jeg har da tegnet et par skitser og lavet 1/2 LO Men torsdag skal jeg til scrap i Holstebro, og så får jeg vel scrappet lidt.

Pas nu på I ikke forsvinder derude LOL

Ragna

fredag den 11. januar 2008

Forsvundet i cyperspace og en opgivet udfordring

Som de fleste af jer sikkert ved, så er jeg forsvundet i cyperspace. Thescrapcatforum har haft nedbrud 2 gange på et døgn. Efter det første nedbrud kunne jeg godt komme på. Men efter det andet var min profil samt alle mine indlæg væk. Marianne har forsøgt at finde mig, diverse hjælpere på supportforummet har forsøgt at finde mig. Men uden held. Nu er jeg så blevet "en sag" til opklaring. Når nu alt det her er sagt, så er det da lidt sjovt at være en sag. En forsvunden dansker, som nogen ligefrem savner LOL Nu må I ikke tro, at jeg er en af den slags danskere, som virkeligt gerne vil forsvinde fra jordens overflade, og gemme mig på en lille fredet plads. Nej jeg vil super gerne findes igen....så vil I ikke være søde fortsat at lede?

Nå men til noget lidt mere alvorligt. Jeg har jo meldt mig til den store udfordring på www.multiscrap.blogspot.com Men desværre har jeg hverken glitter eller bling i min scrapbeholdning, så jeg må springe denne udfordring over. Det tager mig jo normalt en uges tid at lave et LO, og jeg synes derfor ikke, at jeg kunne nå at bestille noget hjem. Og nå ja har jo også allerede brugt en del penge på scrap i denne måned :-) Jeg synes ellers, at det er en ret fed udfordring. Jeg glæder mig vildt meget til at se, hvem de forskellige lifter. Jeg ser tit selv LOøs rundt omkring på diverse blogs, som jeg gerne vil lifte. Men der er somregel ikke lige tid, og så glemmer jeg dem igen. For der dukker jo heletiden nye op. Mon ikke andre derude har det ligesom mig?

Hilsen den forsvundne dansker Rnielsen79 (som nu er forklædt som julemorragna)

p.s. historien bag det nye navn kan de af jer, som ikke kender den få i morgen.

torsdag den 10. januar 2008

Scrap i Skive

Jeg er sådan i drillehumør i dag :-) Så I får lige et LO i bidder. Samtidigt får i lidt info om, hvor skønt det er at være til scrapdage i Skive.

Jeg sad denne gang blandt andet ved siden af Gurli, og hun havde sådan en slags mini bigshot, som jeg lånte til at lave denne tittel med. Jeg legede med dyret i godt en halv time, og morede mig herligt. Tusind tak for lån Gurli:-)

Folk er bare så søde til at låne hinanden ting i Skive.


Jeg har engang sagt til Marianne (thescrapcat), at jeg ikke kunne lære at doodle. Men så fik hun fat i den her bog: "The oodles og Doodles", og jeg måtte æde ordene igen. Jeg havde derfor lovet hende at lave en doodling til scrap i Skive. Og her er den så. Helt uden template CHOCK.


Papiret er købt i Sabinas butik (http://www.li-om-hjoernet.dk/), og det har den skønneste farve og nærmest en perlemoroverflade. Men det er noget sjovt papir, for det buer opad på hylderne, og man kan ikke hviske blyantstreger ud på det uden at få zigstregen af også. Men man kan godt tvære i stregen, uden at den forsvinder. Men hvad vi andre er jo heller ikke perfekte. Så jeg er trods børnesygdommene vild med mit nye papir

For jo, jeg kom da til at bruge lidt penge i Skive. Men det var meget lidt. Den jyske convention er jo lige om hjørnet.

Jeg er rigtig dårlig til at bruge bånd. Men elsker at købe det LOL. Men på dette LO har jeg faktisk brugt hele 2 stykker. Jeg har også fået brugt en blomst samt en brad, som jeg har fået i julekalenderen på www.thescrapcat.forumup.dk

Jeg satte først blomsten og brad på LO'et, da jeg var kommet hjem. Jeg havde bestemt, at der skulle noget på fra julekalenderkassen, som jeg har i mit scrapskab. Og tænk jer, jeg kunne vælge pynt fra ikke mindre end 8 forskellige poser, som passede til dette LO. Er det ikke bare skønt. Endnu engang tak til alle de mange givere. Sådan en skal vi bestemt have til næste år også.

Nå nu kan jeg vist ikke trække den længere, I vil vel også have LO'et at se ik'?
Her er det så i sin helhed. Alt papir og karton er købt i Sabinas butik. Bemærk venligst det papir, som jeg har lavet journaling på. Det er linieret papir med forskellige buer osv. på i 30x30 størrelse. Det er bare så flot. Jeg købte straks hele tre ark, for det kostede ikke mere en 7 kroner arket. Jeg har desuden brugt en sort zigwriter og brun sværte samt skruebrads til overskriften.
Fortsat god dag.
Hilsen Ragna
Der nu vil ud og spamme jeres blogs med kommentarer.
(thescrapcatforumup.dk virker ikke æv...)





onsdag den 9. januar 2008

7 måneders dag

I dag er det så præcis 7 måneder siden, at jeg lavede mit allerførste LO (fødsels LO'et i slideshowet). Det er derfor tid til at få endnu et LO i slideshowet, som viser min scrapudvikling. Det bliver dette LO (som desværre er temmeligt skævt fotograferet): Jeg har valgt dette LO, fordi det viser et par vigtige ting om, hvor jeg er nu scrapmæssigt i forhold til for bare en måned siden. Jeg er begyndt at tage rigtigt mange billeder af ganske almindelige hverdagsting. Det kan være alt fra godnatlæsning til fodring af hund eller som her Benjamin, der leger med sin togbane. Jeg synes det er enormt vigtigt at scrappe alle de små ting, som man ellers bare glemmer. Synes faktisk det er meget sjovere end at scrappe fødselsdage og andre ting, som det er helt naturligt at scrappe.

Lo'et er også specielt på den måde, at jeg er blevet bedre til at bruge mine materialer. I starten tænkte jeg altid: "Nej den fede ting vil jeg ikke bruge på det LO, det kunne se godt ud. Men der kommer sikkert et andet LO, hvor det passer endnu bedre" Men nu er jeg nået frem til, at jeg heletiden får nye fede ting, og hvis tingene ikke bliver brugt, så ender det bare med, at gå i glemmebogen. Jeg har faktisk to store tuborgklammer fra et kit, som jeg havde lyst til at bruge 3 eller 4 gange, men ikke gjorde pga. sætningen (i mit hoved) fra før. Nu kan jeg ikke lige se, hvad jeg skal bruge dem til hmm. Rammen og fotohjørnet på dette LO er sådanne ting. Måske kunne de være brugt bedre. Men jeg er glad for, at jeg nu har fået dem brugt.

Og så er der da også lige en tredje ting. Jeg har på dette LO for første gang kastet mig ud i at rive i papiret.

I morgen skal I få lov at se det LO, som jeg lavede i lørdags, og hvis I er heldige også indholdet af den pakke, som jeg netop har modtaget fra www.paperfarm.dk

Fortsat god dag
Ragna

søndag den 6. januar 2008

Tusind tak Jane

I går var jeg til scrap i Skive. jeg tog hjemme fra klokken 6 om morgenen, og vendte først hjem klokken 22:30 om aftenen. Det var en super hyggelig dag, og jeg fik da også scrappet lidt (og knævret meget). I får dog ikke lov at se nogen af mine produktioner i dag, for jeg har lige noget andet jeg virkeligt gerne vil fortælle:-)

For lidt tid siden stod Lullemor (Jane) og manglede nogle store klemmeposer. Da jeg havde en lille stak i min skuffe, sendte jeg dem til hende. Da hun skrev og spurgte, hvad jeg ville have til gengæld, svarede jeg: "Hvis du vil stemple og farvelægge et par stempler til mig, så vil jeg blive virkeligt glad". Det var midt i julekort tiden, og jeg drømte lidt om at prøve at lave julekort selv. Jeg regnede med, at der ville dukke 1 eller 2 farvede stempler op i min postkasse. Men se lige, hvad Jane (der havde taget den lange vej fra Horsens til Skive) havde med til mig:

Det er da helt vildt. Ikke mindre end 19 farvelagte stempler. Jeg bliver helt varm om hjeret, når jeg tænker på, hvor lang tid hun har brugt på at glæde lille mig. Tænk at hun har brugt tid på at farve alle de skønne stempler til mig. Jeg er virkelig lykkelig for dem, og glæder mig til at komme i gang med at producere lidt kort. På www.thescrapcat.forumup.dk er der jo hver måned en kortudfordring (Gyddas udfordring), og nu har jeg da rig mulighed for at deltage:-) Det glæder jeg mig til. Men somom det ikke var nok. Se hvad hun også sendte mig. En pose udstandsede blomster og et juletræ og teksten julen 07. Desuden var der en pose med brads, bånd osv i julefarver og en diasramme og lidt andet pynt. Faktisk fik jeg også nogle drengestickers. Men da jeg allerede har brugt af dem, så vil jeg ikke vise dem frem her.

Det er altså alt for meget søde Jane. Glæder mig til at bruge alt dit guf.
Venlig hilsen
En super glad Ragna
p.s. info om Skiveturen får I i løbet af de næste par dage.