tirsdag den 29. juli 2008

Anne og jeg + motion til lattermusklerne

Jeg har døbt min nye tang Anne (efter den tidligere ejer), og som min bloglæsere ved, så er Anne lidt af et problembarn, eller måske er det bare hendes mor, der ikke forstår hende. Når man som jeg kun har små drenge, så er det jo ikke lige sådan at få en teenagedatter i huset :-)

Anne må siges at være utaknemmelig kræsen. Men jeg har efterhånden fattet, at hun er en sart pige, som tager små bider, og slet ikke kan klare 4x4 dies. Jeg har da også solgt det alfabeth, som jeg ved en fejltagelse købte til hende. Kort efter købte jeg et nyt. Smagen er åbenbart fin, og biderne passer også i den lille mund. Problemet er bare, at den lille dame er mere til foretter som salat end desserter som is og kage. Det nye alfabeth, som posten kom med i dag havde følgende titel:

Maggie Complete shadow set

Så jeg må altså på indkøb igen, for skyggebogstaver fungerer ligesom ikke uden noget at være en skygge af. Jeg håber ikke det tærer for meget på den unge piges sjæl, at hun kun får lov at leve en skyggetilværelse her hos mig. Jeg har været tvunget til at love hende, at vi i morgen skal lave kort. Jeg har nemlig et par dies, som er gode til kort, og den unge dame er trods ønsket om ungdommens slanke linie, ved at være sulten.

For et par dage siden lavede vi pagemapsbog udfordringer på TSC, og jeg lavede dette LO:


Jeg har brugt papirer fra Crate (mums de er lækre) Chipboardbogstaver fra november månedspakken fra SPS. Båndet stammer fra samme pakke. Tapen er købt hos li-om-hjoernet, og blomsterne er en gave fra TobiasKristian. Chipboardtuborgklammerne og labelholderen er fra Pandurohobby. Desuden har jeg brugt maling fra Makingmamories og sørme om Anne ikke lige klemte om min myredie tre gange. Så lidt har hun da fået at spise.
Tusind tak for besøget
Ragna Nielsen

fredag den 25. juli 2008

Et par ekstra LO's

Som nogle af jer så sødt har skrevet, så var der kun 6 tilfældigheder på LO'et fra sidst. Havde egenligt skrevet 7. Men de kunne bare ikke være der, da jeg skrev ind, og så glemte jeg at rette titlen bagefter LOL Nå men tusind tak for hjælpen i hvert fald. Titlen er nu rettet :-)

I går aftes var der udfordringer på SIF. Jeg nåede desværre kun at deltage i den ene udfordring. Men med mit scraptempo, er det også fint, når ungerne først sover klokken 21.

Et af mine scrapmål for 2008 er jo, at få brugt nogle af alle mine gamle papirer osv. i stedet for altid at købe nyt. Det bagerste orange papir på dette LO og titelbogstaverne er nogle af de ting, som jeg købte af Marianne, da jeg første gang besøgte hende i kolonihaven sidste sommer. Det andet papir er rester fra min oktober månedspakke fra SPS og en rest af det gamle papir, som jeg brugte til mit minialbum. Jeg har desuden brugt en af de lækre filtfigurer fra fancy pants, som jeg fik i fødselsdagsgave af Marianne.

Rammen om fotoet tog rigtig lang tid at lave. Først skulle den stemples af flere omgange, farvelægges med akvaral og så skæres lidt til.... pu ha et arbejde. Men der er da kommet lidt fødselsdags agtigt ud af det.

Jeg elsker historien på dette LO. Benjamin fik sådan en telefon da han blev 1 år, og det var klart hans bedste gave. Han smilede over hele hovedet. Da hans lillebror blev 1 år, måtte gaven naturligvis gentages. Og Benjamins ansigt lyste igen op, og faktisk har han leget mere med telefonen end lillebror har hi hi

Dette er mit LO til stafetten på unikhobbys blog. Jeg har brugt materialer fra min oktober månedspakke fra SPS. Bånd købt hos www.li-om-hjoernet.dk, mine winter swils stempler og et journaling stempel. Søm brads og en lille pil.
Det var lidt sjovt med den titel. Som I efterhånden ved, så elsker jeg at strække mine materialer til det yderste. Det brune skumalfabet fra oktober pakken fra SPS var efterhånden brugt op. Men sidst jeg kiggede på det, kan jeg huske, at jeg tænkte.... "Der kan lige laves et LO med titlen Jakke". Havde rent glemt det igen. Men så skulle dette Lo lige laves og vupti, det passede jo perfekt :-) At jeg senere har lavet et LO (ses), hvor jeg også brugte de bogstaver, det er så en helt anden historie.
Jo jeg får brugt mine materialer gør jeg :-)
Nu er jeg vist også snart ved at have scrappet så meget, at jeg med bare nogenlunde værdighed i behold kan få kigget på mine scrapmål for 2008. Mon ikke det kommer en af de nærmeste dage :-)
Husk nu solcreme og masser af postevand
Ragna Nielsen

torsdag den 24. juli 2008

Revolution alfabeth til salg

Som flere af jer ved, så var jeg lige hurtig nok til at købe ind til min nye (brugte) tang. Derfor sælger jeg nu dette alfabet, da det ikke passer i den type tang, som jeg har :-)

Alfabetet sælges til højest bydende, og du kan byde og følge med her : http://forum.thescrapcat.dk/index.php/topic,3235.0.html

Det drejer sig om alfabetet Washington.

Der er både store og små bogstaver i alfabetet. Og skrifttypen kan ses her ovenfor.

Det er pakket smukt ind i en rød kasse.



I kassen er der en lille mappe, hvor hver die er placeret i en plastlomme.
Første bud er afgivet :-)
Ragna Nielsen


tirsdag den 22. juli 2008

Lige et par LO's

Først og fremmest tusind tak for alle de kommentarer, der er kommet på mit minialbum. Det ser ud til, at gemmekassen får det i et stykke tid, og så må vi se, hvad jeg synes om det, når det engang bliver fundet frem igen. Pynt er måske en god ide. Men jeg orker ikke lige nu. Den sidste side var svær at fotografere pga. den blå baggrund. Men jeg sender gerne teksten til interesserede.

Her kommer så lidt LO's, som jeg har lavet de sidste par dage. De bærer alle præg af, at jeg har lånt en lille cirkel punch af Marianne (www.thescrapcat.blogspot.com). Den er simpelthen total sjov at lege med hi hi

Efter at have liftet et par Marianne LO's, havde jeg lyst til at lave noget, som var mere min egen stil, og det kom der dette LO udaf. LO'et er til min BOM, og fotoet har Benjamin taget. Han elsker simpelthen at gå rundt og knipse løs, og der kommer faktisk en del ok billeder ud af det.

Jeg har brugt papirer fra Majadesign, skumtal fra CC og blomster fra Prima. Desuden har jeg brugt et skumalfabet købt hos www.scrapisfun.dk


I forgårs snusede jeg lidt rundt på Mariannes blog, og jeg fandt et par gamle LO's, som jeg ville lifte. Jeg må tilstå, at jeg måske også er ved at blive vild med maling, selv om jeg ikke rigtigt ejer det der tilfældighedsgen, når det gælder om at putte den på :-) Som I kan se, så er cirkelpunchen blevet flittigt brugt her.

Bortset fra borden yderst til højre, så er cirklerne lavet af rester fra min september pakke fra SPS. Jeg har desuden brugt nogle brune blomster købt hos www.li-om-hjoernet.dk, et alfabeth fra Netto og et af mine journaling stempler + brun maling fra MM.


Dette LO er endnu et Marianne lift. Fotoet er temmeligt gammelt. Men jeg gik på jagt efter et foto, som passede til de sidste rester fra SPS pakken.
Papiret er igen rester fra min septemberpakke fra SPS. Jeg har desuden brugt bånd fra novemberpakken fra SPS, clips, journalingstempel og skumbogstaver fra SPS pakken. Og så fik jeg langt om længe taget hul på den kæmpe pakke med skønne filtfigurer, som jeg fik at Marianne til min fødselsdag. En ufo, passer da lige til sådan et borddæknings LO :-)


Det sidste LO begyndte jeg på, da jeg var på ferie hos Jane. Men det manglede lige lidt pynt, og jeg synes ikke lige, at der var noget passende i min kuffert. I dag fik jeg så gjort det færdigt. Lidt blomster fra min goodiebag i Ejsing og hjælp fra en cirkelpunch, gjorde arbejdet hi hi
Jeg har brugt papir købt hos www.li-om-hjoernet.dk, et stempel (lånt af Jane - tusind tak), blomster fra Prima + og min goodiebag fra Ejsing, scrappers net og chipboardbogstaver fra Netto. Desuden har jeg brugt en masse forskellige brads.
Det var vist alt for nu :-) Når vinderen fra stafetten hos unikhobby er blevet kåret, får I også mit LO derfra at se, hvis I da ikke allerede har set det.
Tak for inspirationen Marianne :-)
Ha en rigtig god dag allesammen
Knus Ragna

lørdag den 19. juli 2008

Projekt minialbums er bare ikke lige mig :-)

I begyndelsen af året, lavede jeg en liste over, hvad jeg gerne ville nå rent scrapmæssigt i 2008. Et af punkterne var at lave 5 minialubms. Jeg har påbegyndt mange minialbums. Men opfyldelsen af dette punkt går ikke særligt godt, der bare altid går noget galt.

Da Marianne var her onsdag fandt jeg en artikel i et gammelt nummer af simple scrapbooks (marts/april 2007). Artiklens titel var "Naptime - scraptime". Og der blev blandt andet vist et minialbum, som kunne laves på 3 timer. Mit tog godt nok 10 timer at lave. Men nu har jeg jo heller ikke skæremaskine osv. :-)

Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om resultatet.
1: Kan ikke finde ud af, om teksten er blevet plat sentimental amerikansk
2: Rene fandt straks en række stavefejl i albummet (sad jo oppe den halve nat)
3: Synes ikke det er flot nok til at have taget 10 timer at lave

Men det positive er, at jeg fik brugt en masse papierer fra en gammel SPS månedspakke, som jeg nok ikke havde fået brugt ellers. Og nå ja, så kan jeg da i det mindste krydse 1 minialbum af på min liste.












Hvis albummet ender i skraldespanden, så har I da i det mindste set det inden :-)

Ragna Nielsen

Jubii tangen er kommet hjem

For noget tid siden satte AnneT (www.thormosescrap.blogspot.com) sin tang til salg, og den har jeg købt :-) Nu er den også kommet hjem, og jeg glæder mig til at lege med den. Må dog indrømme, at den er noget mere sej at trykke ned, end jeg havde regnet med. Faktisk er den tang allerede lidt af et problembarn, for jeg har ærligt talt ikke meget forstand på den. Som flere af jer ved, så har jeg f.eks. købt et alfabet på ebay til den, som slet ikke kan bruges i denne her type tang :-) Og da jeg skulle teste den i går aftes, så puttede jeg de der hvide plader på bagsiden af den die, som jeg ville prøve. Først en time senere fandt jeg en demonstrationsvideo på nettet, som viste, at de skulle på forsiden hi hi hi. Jo vi skal nok blive gode venner med tiden tangen og jeg. Det er jo altid godt at spille lidt kostbar...

Jeg købte også lige et par småting hos www.paperfarm.dk Jeg glæder mig f.eks. til at prøve refill til min stazon sværte.


Jeg har sendt nogle stempeltryk til Helle (www.tobiaskristain.blogspot.com), og her er, hvad posten kom retur med. En masse stempeltryk, og en række forskellige ting, som hun har standset ud med sin tang. Nu er der da i hvert fald til et par kort :-)

Tusind tak for besøget

Ragna Nielsen

Tusind tak Tanja


Jeg har modtaget denne award fra Tanja, og jeg er super glad for den. Faktisk anser jeg ikke mig selv som værende specielt kreativ. Jeg suger til mig hos alle jer andre. Derfor er det da heller ikke svært at finde 7 personer, som jeg vil give denne award videre til. Der er jo et hav af kreative scrappiger rundt omkring.
Dette er bare et udpluk af de blogs, som jeg virkeligt nyder at følge med på.
Jeg har også fået en award af Marianne (thescrapcat), men den har jeg haft en gang. Tusind tak alligevel Marianne.

tirsdag den 15. juli 2008

Min lille kortudfordring kører endnu

Jeg har jo udfordret mig selv til at bruge alle mine figurstempler mindst 1 gang, så de ikke samler støv i kassen :-) Og indtil videre går det faktisk meget godt. Jeg har fået lavet tre kort mere, og dermed brugt yderligere tre af mine stempler + lidt forskelligt fra stempelswaps (ja den stak vokser og vokser jo også :-)). Desuden er udfordringen grebet om sig på den måde, at jeg vist også ender med at have brugt alle mine tekststempler mindst 1 gang.

Papiret er igen rester fra Marolle. Desuden har jeg brugt to stempeltryk af en stol (stempelswap), 1 stempeltryk af Ejwinds hund (stempelswap) og så min egen sidende Tilda. Tekststemplet er også mit eget. Desuden har jeg brugt primatape til borden foroven og i højre side. I går så jeg en udfordring på SPS blog, hvor man skulle give sit mønsterpapir lidt ekstra pynt, og det har jeg prøvet her, ved at stemple hvide blomster på det grå baggrundspapir. Det er en sjov teknik, og jeg tror, at jeg skal deltage i SPS udfordring. Alle stempeltryk er farvelagt med akvaralblyanter.
Det her kort er jeg blevet så gald for, at jeg faktisk har overvejet at lave et magen til, i tilfælde af at dette bliver solgt :-) Jeg har igen brugt rester fra Marolle. Blomster købt hos Unikhobby, brads fra li-om-hjoernet. Doodlingerne er lavet med templates (jeg kan bare ikke tegne hi hi). Desuden har jeg brugt mit gravidtilda stempel og mit tillykke stempel.

På dette kort har jeg brugt Tilda med ballon + 2 blomster, som er gaver fra DP, når jeg har handlet der. Papiret er igen rester fra Marolle. Stemplet er igen farvelagt med akvaralblyanter.
Lige for tiden er jeg vild med tilbehør til Magnolia. Altså bænke, huse, træer, stakit osv. Jeg synes det er så sjovt at putte mere end 1 stempel på et kort. Men stolene må jeg indrømme at jeg er blevet lidt skuffet over. Når man sætter en person på dem, så kan man jo stort set ikke se stolen........ Jeg synes jeg fik effekten bedre frem ved at sætte hunden på den ene stol. Men hvordan bruger I andre stolen?
Fortsat god dag
Ragna Nielsen.

lørdag den 12. juli 2008

Udfordring til mig selv

På et tidspunkt læste jeg på AnneT's blog (www.thormosescrap.blogspot.com), at hun havde kigget sin stempelsamling igennem og fundet ud af, at hun havde stempler, som hun aldrig havde brugt. Da jeg efterhånden kan mærke, at lysten griber om sig i forhold til at købe stempler. Men jeg trods alt er lidt "jydenærrig", så besluttede jeg mig for at give mig selv følgende udfordring:

Lav så mange kort, at du har brugt alle dine stempler mindst 1 gang

Det første kort lavede jeg i går aftes, og jeg brugte hele 4 (inkl tekststempel) af mine stempler inklusiv de to, som jeg købte hos UnikHobby.

Papiret er igen fra de papirrester, som jeg købte af Marolle på et tidspunkt. Der er efterhånden kommet en del kort ud af den restestak :-) De tre figurstempler er fra Magnolia, og de er farvelagt med akvaralblyanter. Tekststemplet er et jeg har købt hos Sofies kælder. Men jeg har meget svært ved at bruge det. Trykket bliver ikke jævnt, og der bliver efterladt en sort kant, der hvor stemplet stopper. Derfor er jeg nødt til kun at bruge det på smalle stykker papir. Normalt plejer Rene at syntes, at mine kort er grimme. Men det her kunne han lide jubiii :-)

Jeg har 12 figurstempler i alt, så I får nok et par kort mere at se, inden jeg har brugt dem allesammen mindst 1 gang.

Det kunne være rigtigt sjovt, hvis flere havde lyst til at være med i denne lille udfordring. Skulle der nu være personer derude på den anden side af skærmen, som mener de har for mange stempler til at kunne bruge dem alle 1 gang (ja, ja, sådanne mennesker findes faktisk hi hi), så vælg 10-15 ud, som du VIL have brugt. Vi kan jo ikke have, at vores stempler forbliver ubrugte.

Fortsat god dag
Ragna Nielsen

fredag den 11. juli 2008

Har besøgt Unikhobby og Jane :-)

Jeg har været på en todagstur i Horsens og besøge Lullemor/Jane. Det var en fantastisk tur, og jeg glæder mig allerede til LouiseHelene og Jane kommer på besøg her, måske allerede i efterårsferien. Janes bedre halvdel, Carsten, var også utrolig sød, tænk sig han havde redt seng til mig og det hele, da Jane og jeg kom sent hjem fra biffen onsdag aften. Så jeg anbefaler varmt "Hotel Lullemor", der er varme bade uden børn, tonsvis af sidden på skødet og krammen og sørme om ikke man også kan få undervisning i, hvordan man får en skildpadde til at sidde HELT stille :-)

Inden jeg tog afsted oprettede Rene en tråd på scrapcatforum, så pigerne kunne få lov at bestemme, hvor mange penge jeg skulle have med. Afstemningen endte på 1500. Men Rene sagde, at jeg godt måtte bruge 2000. Jeg endte dog "kun" med at bruge 800. Synes det andet var lidt vildt bare for et enkelt lille butiksbesøg:-)

Jeg synes selv, at jeg fik mange gode ting. Jeg har købt AnneT's gamle tang, og jeg købte derfor nogle dies til den. Åh jeg håber de passer, for det der dies halløj er altså lidt af en jungle at bevæge sig ind i. Men det synes jeg jo også engang med hensyn til stempler osv. Jeg gik meget efter nogle dies, som var brugbare igen og igen på mine kort. Jeg købte også akvaralpapir (troede jeg ville få tid til at låne Janes stempler), og 2 Magnolia stempler. Jeg har længe ønsket mig nogle stemler, som jeg kunne pynte mine kort med, som ikke er mennesker, og det blev altså skildtet og bænken. Desuden købte jeg noget "floss" som egenligt mere er bomuldstråd. Jeg har købt noget af det i USA tidligere, og synes bare det er skønt, at det nu også fås i DK. Jeg købte også 2 sværter, lidt papir og noget karton. Bemærk venligst det der notespapir nederst i foreste række, mums det glæder jeg mig til at bruge. Overvejede at købe mere end 2 ark :-) Desuden blev det til 2 pakker blomster. Jeg er meget positivt overrasket over pakken med de orrange blomster, der er godt nok mange i sådan en pakke til den billige pris. Billedet snyder lidt, da ikke alle blomsterne er i.

Unik hobby er en rigtig lille hyggelig butik, hvor man rigtigt kan gå på opdagelse imellem de tætpakkede hylder. Helt klart et besøg værd.


Vi fik også scrappet lidt. Jeg havde sat et mål med 3 LO's, og jeg nåede 2,5, så det er jeg ok tilfreds med. Vi var jo også i biffen og se sex in the city (super film).

Jeg er blevet ret glad for dette LO (Ja Mia, man kan godt scrappe pænt med orange hi hi). Billederne er mine to drenge. Storebro er ved at lære sin lillebror at køre på traktor. Materialerne til LO'et er købt hos www.li-om-hjoernet.dk Desuden har jeg brugt et par knapper og nogle skumbogstaver, som jeg har fået af Jane, da mine egne var herhjemme :-) Tusind tak for dem Jane. Skitsen er igen fra utmaningsstellet.

Det LO, som jeg ikke er helt færdigt med er til BOM (på scrapcat). Det magler lige lidt pynt, så mon ikke det bliver færdigt til i morgen? Det andet LO er til Unikhobbys stafet, og jeg har sendt det til Benedikte, så det varer nok ikke så længe, før I kan se det på hendes blog.

Tusind tak for besøget, og rigtig god ferie til de af jer, som får ferie i dag.

tirsdag den 8. juli 2008

Scrap i Skive juli måned

Her er så mine LO's fra scrap i Skive her i juli måned. Beskedne folk, som er tilhængere af Janteloven, skal nok ikke læse videre, for det første LO, er efter min personlige mening, det bedste LO, jeg har lavet til dato :-) Jeg har brugt papirer fra Rusty Prickles og også en gammel piratserier fra Sandy Lion. Mums jeg elsker den der piratserie fra RP. Jeg købte hele 4 stykker af hvert ark i Ejsing. Jeg har desuden brugt nogle stjerner fra QueenofQ og et alfabet købt hos www.scrapisfun.dk Bemærk også de små rubon skelethoveder, der er bare så skønne, og købt hos www.scrapbookfun.dk Der er vildt mange lækre rubons i den pakke, og den koster kun 99-

Det næste LO er en udfordring fra min søster Mille. Hun synes jeg scrapper alt for få fotos på mine LO's, så værsgo Mille hele 16 fotos på 1 LO. Skitsen er fra utmaningsverkstellet. Også tusind tak til Hotcat, som lånte mig en firkantpunch. Sådan en må jeg altså bare snart have købt, den er genial. Af andre ting har jeg brugt min hjørnerunderpunch og nogle grønne bogstaver samt en lysbrun zigwriter.


Dette sidste LO, er jeg bare overhovedet ikke tilfreds med æv, æv. Jeg synes ellers det var sådan en god ide at bruge alle de ballonbrads fra www.paperfarm.dk til at skabe sådan en mosaik, som man rigtigt kunne komme i fødselsdagshumør af. Men det så alligevel så tomt ud... måske fordi baggrundsfarven er for lys. Jeg prøvede at sy lidt for at rette op på det. Men det blev det vist bare værre af. Så please hjæææææææææælp, hvad er der galt? Skal jeg have en anden baggrundskarton... sort f.eks..........
I morgen drager jeg til Horsens for at besøge Lullemor/Jane. Ih hvor jeg glæder mig. Mine scrapsager er pakket. Men jeg mangler lige at pakke lidt tøj osv. Jeg satser på at kunne nå 3 LO's hos Jane. Men lad os nu se hi hi. Vi skal også lige et smut forbi www.unikhobby.dk, og Rene har lovet mig lidt kontanter til turen. Tak til pigerne på TSC for at hjælpe ham med at beslutte beløbet. I morgen bliver det spændende at se, præcis hvor mange penge jeg får med :-)
Fortsat god uge
Ragna Nielsen

lørdag den 5. juli 2008

Scrap i Skive juni måned

I dag har jeg været til scrap i Skive, og det har som altid været super hyggeligt. Jeg har lavet 2.5 LO's i dag. Men jeg har desværre ikke fået dem fotograferet endnu. Derfor får I i stedet lov at se, hvad jeg lavede til scrap i Skive i juni måned :-)

Jeg har vist et par af disse billeder frem på bloggen tidligere. Men nu er de også blevet scrappet. Papiret er fra en månedspakke fra SPS samt http://www.li-om-hjoernet.dk/, bogstaverne er fra henholdsvis Netto og Panduro hobby. De små reinsten har jeg fået at http://www.rumlebumle.blogspot.com/ og journaling stemplet har jeg lånt at Marianne (http://www.thescrapcat.blogspot.com/). De små robotter er købt hos http://www.li-om-hjoernet.dk/, og jeg er bare helt vild med det rubonark, som de stammer fra. Jeg har desuden brugt sværte.


Da der blev afholdt cypercrop i november (host, host) gav Marianne mig en udfordring. Jeg skulle bruge to stykker papir, som hun gav mig samt en lille chipboard elefant. Jeg gik i gang med udfordringen. Men jeg er jo som bekendt en MEGET LANGSOM scrapper, så færdig blev jeg aldrig. Men i Skive fik jeg LO'et lavet færdigt. De stickers jeg har brugt stammer fra en vandre pakke som har været sendt rundt på TSC forum. Jeg har desuden brugt chipboard bogstaver fra en månedspakke fra SPS og fra Netto. Journaling stemplet har jeg lånt af Marianne. Og så har jeg brugt en pæn stak brads... åh jeg eeeeeeelsker brads :-)


Og så måtte jeg bare eje hele denne papirserie fra Majadesign, og jeg er bare vild med den. Jeg kan allerede mærke, at jeg er lidt øm over for det papir, og skal tage mig sammen for at få det brugt. Billederne er fra Babooncity (hoppeloppeland) i Herning. Åh der elsker ungerne at være. Jeg har desuden brugt stickers fra Pandurohobby og en rød pen. Journalig kortet er også fra Majadesign.
I skal naturligvis nok få at se, hvad jeg fik lavet i Skive i dag. Men I må lige vente en dag eller to :-)
Tusind tak for en skøn dag til alle dem, som var i Skive
Og fortsat god weekend til jer allle
Tak for besøget
Ragna Nielsen

onsdag den 2. juli 2008

Lige et lille kort

Vi har været til et par studenterfester, og jeg har naturligvis lavet kort i den forbindelse. Desværre har jeg ikke fået fotograferet dem allesammen. Men her er det kort, som min kusine fik
Jeg har brugt rester købt af Marolle, et stempel fra en stempelswap på thescrapcat, skumbogstaver en brad fra Panduro og blomst købt i løssalg hos www.scrapisfun.dk
Jeg nåede ikke at stemple til Tobiaskristian i går, da tingene pludseligt gik stærkt på scrapcat. Nu er markedspladsen delt i to, der er kommet nye meget billigere reklamepriser og desuden er julimånedsscrapper kåret.
I dag skal jeg planlægge årsplaner og kopiere materialer til mine tyskhold til næste år. Desuden har jeg en frokostaftale med en veninde.
Rigtig god dag til jer allesammen derude
Ragna Nielsen

tirsdag den 1. juli 2008

Så blev jeg også "tagged"

Så kom turen også til mig, www.simonsenscrap.blogspot.com har tagged mig:-)

5 ting på din to-do liste
1: Holde møde angående 8 klassernes introtur
2: Få gjort 8.a's klasseværelse lidt hyggeligt (stooooooort projekt, der er tisgulevægge)
3: Lave årsplan til engelsk 5.a.
4: Ryge fisk fra weekendens fisketur sammen med Benjamin
5: Stemple motiver til Helle, så vi kan bytte lidt :-)

Snacks jeg kan lide:
Hmm næsten alt usundt :-) Men favoritterne er poletter og skumfiduser og is.

Hvis jeg blev millionær ville jeg.....
Købe det der fold ud scrapskab, som vi vist alle efterhånden har set vidioklip med + fylde det op (er bange for det er dyrere end at købe skabet :-))
Rejse en masse med mine drenge og Rene
Få nyt køkken og badeværelse
Hjælpe kræftens bekæmpelse med deres forskning gerne med en million eller 2.

Jeg tagger www.tobiaskristian.blogspot.com og www.rumlebumleblogspot.com

Da jeg sidder på skolen og forbereder mig, får I ikke lige noget kreativt nu :-)

Fortsat god dag allesammen
Ragna