torsdag den 23. juli 2009

Lidt mere lifetimemoments :-)

Jeg nyder virkeligt at have ferie og tid til at scrappe. Scrapfesten på www.lifetimemoments.com tricker virkelig min kreativitet, og jeg får scrappet rigtigt meget. Jeg har faktisk scrappet så meget her i julimåned, at jeg bliver nødt til at dele mine LO's op i mere end 1 indlæg - er det ikke skønt :-)
De første 5 LO's er scrappet den dag Marianne var her. I må vende jer til juletemaet, for en af udfordringerne var at lave noget jul (popculture: nine days before christmas). Jeg fik sådan lyst til at bruge de der journaling cards lidt anderledes, så her er de blevet fotomatter.

Det her LO ville jeg aldrig have lavet på denne her måde, hvis ikke det var for scrapfest udfordringerne. Men jeg er faktisk blevet ret glad for det. Her kan I se, hvad jeg bl.a. har fået points for:
- baggrundspapir der ikke er firkantet.
- Lad noget hænge udover baggrundens kant
- Brug resterne af et alfabet
- Brug beskårede billeder
- Brug glimmermist
- Brug en bookplate
Det her LO er til min BOM. Jeg plejer at have svært ved at scrappe BOM. Men de sidste uger, er der kommet gang i projektet igen takket være LM scrapfest. Jeg er helt vild med det her papir, som jeg købte til scrap i det jyske. Men bare ikke har fundet anvendelse til før nu :-) Jeg har også brugt de skønne chipboard blomster, som jeg købte, da AnneT holdt ophørsudsalg.

Jeg fandt et rigtigt gammelt foto af Phillip. Det er taget i starten af min scrapkariere, og er et af den salgs foto jeg havde lagt til side, fordi det absolut ikke egnede sig til et fotoalbum. Der var så meget rod i baggrunden og motivet var helt ude i den ene side.
Men det kan en scrapper jo lave om på med en punch :-) Her har jeg brugt det vigtige udsnit af fotoet. Og jeg synes det er et skønt minde. Jeg er helt sikker på, at det er Benjamin der har taget dette foto, og jeg elsker ham for det. Jeg er en af de kvinder der har elsket at amme sine børn og jeg tror faktisk dette er det eneste bevis :-)


Mere jul og også et bidrag til www.scraptheboys.com Beklager det dårlige foto. Men jeg scrapper tit så sent om imod deadline til de forskellige udfordringer, at det er nat her i DK, når jeg skal fotografere.
De to næste LO's lavede jeg i starten af julimåned, sådan bare en helt almindelig hverdagsaften - åhh hvor er det bare skønt at kunne scrappe til hverdag.

Dette LO er utroligt enkelt. Men jeg kan rigtigt godt lide det sådan. Synes fotoet kommer så fint i fokus.

Det her LO er et af mine favoritter. I starten lå det på et lyst stykke karton. Men det fungerede ikke rigtigt. Så tænk jer, jeg fik brugt et stykke gult karton....wauw.... og det fungerer bare. Jeg er så vild med det her foto, og er så lykkelig for, at jeg har fået scrappet min glæde over dette foto. Jeg elsker teksten på LO'et, fordi det er præcis sådan jeg føler, når jeg ser på det.
Tak fordi du læser med endnu. Om et par dage vil jeg vise jer endnu flere juli LO's
Rigtig god dag
Ragna Nielsen

lørdag den 11. juli 2009

Masser af kort og min lille rod :-)

Jeg har haft godt gang i korproduktionen i forbindelse med scrapfest de sidste dage. Og til den slags bruger man ja stazon, og hvis man ikke lige får lagt sådan noget sværte på plads................ Ja så kan der ske det her :-) Vi måtte faktisk ty til lidt sprit, for at få ham helt ren. Men han syntes bare det var evigt sjovt......
Den opmærksomme bloglæser vil også bemærke, at vi har fået klippet hans lange krøller af her op til ferien. Men jeg tror faktisk de kommer igen, for der er også små krusninger i det korte hår - dejligt.

Og så ellers til kortproduktionen. Making Memories er producent til scrapfesten denne gang, og jeg havde et par ark Falala julepapir, som jo så måtte bruges. Derfor lige et par julekort. Tusind tak til Jane, som har farvelagt begge stempeltrykkene på disse kort.

Og tak til Anne fordi hun skulle have tømt butikken. Ellers havde jeg nok ikke fået købt de her MME knapper, som gav 5 ekstra points til scrapfesten. Kortet er forøvrigt liftet fra Sarah. Hendes blog driller nogle gange, og så kommer der 200 indlæg, og hver gang starter de på "Jeg er blevet kandidat". Efter som det efterhånden er sket et par gange, så tænkte jeg, at det blogindlæg og indlæggene omkring det måske havde en hemmelig besked til mig :-) Så jeg liftede et kort derfra.
Og så er det hundekort tid. Som flere sikkert ved, så sender TSC engang imellem kort til Berit, og hun ønsker sig især hundekort, så dem har jeg lavet en del af de sidste dage. Berit får penge til foreningen for cancerramte børn, og jeg får points til scrapfeste. Det er da en god handel :-)

Samtidig fik jeg brugt den scallopped punch, som jeg er så gald for. Jeg vil utroligt gerne have den i andre størrelser også.


Jeg elsker bare det her hundepapir fra Bobonny, og hele arket blev brugt under min kortproduktion. Bling og glimmer giver også ekstra point i scrapfesten, så derfor så meget :-)

Åh jeg elsker bare det papir.....


Normalt scrapper jeg kun kvadratiske kort. Men fik lige lyst til at prøve kræfter med en anden størrelse. Så kunne jeg ogå lige få points for rubonnumbers :-)


Og så lige et lille babykort, der er scrappet til en farvesammensægningsudfordring (hvid, sort og blå). Pu ha jeg synes den sorte var svær at få med :-) Når nu det er et babykort, så må jeg også hellere lige skrive her, at jeg har tabt fosteret. Så, nu håber jeg, at budskabet er spredt hele vejen rundt, for det er hårdt hele tiden at blive spurgt til, hvordan det går med maven.

Vi er afklarede med situationen, og tror fuldt og fast på, at når man taber tidligt, så er det fordi, der er noget galt med barnet. Mine tanker går til dem der ingen børn har - de har brug for medfølelsen - vi klarer den.
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

onsdag den 8. juli 2009

Vemodig afsked og mere rod :-)

Paperfarm er lukket, og det er helt bestemt en butik, som jeg vil komme til at savne. Anne har altid ydet en utrolig god service, og hun har flere gange bestilt ting hjem efter jeg har anbefalet dem. Det nyder jeg f.eks. godt af i disse dage, hvor MM-journalingbøgerne står i høj kurs (producent i juli scrapfesten hos LM) :-)

Her er så et billede af min sidste handel i butikken.
Det er noget af en blandet landhandel af pynt. Flere af tingene er allerede blevet brugt, for Marainna var her på scrapbesøg i går :-) De der chipboardblomster er bare så skønne. Hmmm nå ja, det hjælper jo ligesom ikke at gøre reklame, for tiden med Paperfarm er jo forbi :-( Kan nu alligevel godt forstå, at Anne har nok at se til, så et vedmodigt farvel, og så ellers god vind i sejlene til Anne i forhold til de nye projekter hun måtte kaste sig ud i. Tak for den tid du servicerede os i butikken.

Når Marianne kommer på besøg, så er jeg altid utrolig produktiv, og det resulterer altså i en stor stak LO's. I går blev det til hele 5 styks, og prøv lige at se, hvordan stakken af LO's - der ikke sidder i mapper - bare vokser og vokser.......hmmmm

Det må vist være dagens projekt at få dem sorteret og sat i mapper. Men først vil jeg rette min opmærksomhed mod ribs, for vi har plukket sindsygt mange i år, så der skal laves rysteribs, gele og saft :-)
Fortsat god dag til jeg allesammen
Ragna Nielsen


lørdag den 4. juli 2009

Papirsbunken :-)

I stedet for at opdatere bloggen, har jeg sorteret papir :-) Prøv lige at se en stak, manden kørte på lossepladsen i dag. Jeg brugte dagen i går til at sortere grundigt ud i alle mine skolepapirer. Ovenpå detstykke arbejde, føler jeg mig helt klar til at holde sommerferie :-)

Det er ikke fordi jeg ikke har scrappet, at bloggen ikke er blevet opdateret. Jeg har jo meldt mig til LM scrapfest, og her er de ting fra junimåned, som I endnu ikke har set.
Denne har papirserie var en del af shoppinglisten - og jeg synes rent ud sagt, at den er pisse grim (undskyld mit sprog). Men med det store stempeltryk, kom der et nogenlunde resultat ud af det. Trykket er iøvrigt fra en swap på TSC.
Og så en ordentlig stak LO's

Her er det Phillip på legepladsen i Benjamins børnehave. Og I kan ligeså godt vende jeg til Kaisercraft, Cosmo kricket og Filt, for det bliver gennemgående på samtlige LO's :-) Det er nemlig en del af scrapfesten.

Det her LO er måske ikke mit bedste. Men det var sjovt at lave. Jeg legede med at stemple med en legoklods hi hi

Monkey Tonkey var en af de store hits, da vi var i Lalandia. Så her er et LO til Phillips album til ære for ham.

Det her LO kan jeg faktisk rigtigt godt lide farvesammensætningen på, og jeg elsker de her billeder af Phillip, der baaaaaaaaaaaaaaare liiiiiiiiiiige vil hjælpe mor :-) eller far.....

Farveudfording: hvid, orange og brun.....pu ha den var svær. Men jeg fandt til sidst et meget gammelt foto af Benjamin, og så gik det lidt lettere. Er faktisk selv blevet ret godt tilfreds udfordringen taget i betragtning.

Igen det grimme Cosmo Cricket papir, som også blev brugt på LO'et ovenfor. Når nu man blev bedt om at bruge det mærke, så var det da bare med at benytte chancen til at få udryddet de grimme papirer :-)

Og så lige et skyggefoto..... opdagede det først selv, da det havde været på LM's galleri en uge...... hmmm pinligt :-)

På tirsdag kommer Marianne, og så skal der scrappes til juli måneds scrapfest. Jeg har faktisk allerede lavet 2 LO's i denne måned. Men dem får I altså først at se en anden dag.
Fortsat god dag
Ragna Nielsen