fredag den 30. september 2011

Mindes en dejlig dag i Aalborg

Imens det meste af scrap Danmark befinder sig i Middelfart i denne weekend, så mindes jeg en skøn weekend i Aalborg. Jeg fik shoppet en masse lækre ting, og jeg har endnu ikke taget hul på det hele.

F.eks. er de to papirserier på billedet overfor ikke pakket op endnu. Det gør jeg først i uge 42, når Marianne og Maria kommer ned for at scrappe. Det glæder jeg mig rigtigt meget til. Tingene på fotoet nedenfor er også endnu uåbnede. Uhh det bliver skønt at scrappe med de nye materialer i hyggeligt selskab.



Så jeg klarer nok en weekend uden convention - især fordi min skønne niece skal passes her og vi har masser af sjov på programmet.


Håber også I hygger jer

Ragna Iversen


torsdag den 29. september 2011

Jeg laver hemmeligheder

Meget af mit scraptid går med at lave forskellige ting, som skal bruges til f.eks. artikler osv. på www.forum.thescrapcat.dk Det betyder, at mange af mine ting første bliver vist offentligt lang tid efter, at de er blevet lavet.
Nå, men jeg ville egenligt bare sige, at jeg scrapper og hygger mig med ting, som I først får at se om et halvt års tid eller deromkring.

Med ønske om en skøn dag
Ragna Iversen

tirsdag den 27. september 2011

LOAW

LOAW står for LO a week og vi er nogle stykker på www.forum.thescrapcat.dk, der har udfordret os selv til at lave et LO om ugen fra nu og indtil jul. Så jeg håber at kunne lave 12 nye LO's indne årsskiftet.

I uge 39 har jeg scrappet TSC skitsen for september måned. Jeg er glad for LO'et fordi:
- jeg har brugt 4 fotos - sker stort set aldrig
- jeg har brugt nogle chipboardsokker, som jeg har fået af Lullemor
- jeg har brugt en tag
- jeg har brugt to ting, som jeg pillede op fra Mariannes scrapskraldespand sidst hun var her :-)

Kan du mon gætte, hvad der stammer fra Mariannes scrapskraldespand?

Håber du har en god dag
Ragna Iversen

søndag den 25. september 2011

Kort produktion i stor stil



´Jeg havde en faktastisk dag i Aalborg til kort og scrap. Jeg brugte en pæn sum penge, og mange af dem, blev brugt på stempler. Jeg er blevet rigtig glad for at lave kort, fordi jeg kan sidde i sofaen i stuen og gøre det. De kan også tages med på tur osv. Så i disse dage laves der kort, kort og atter kort. Mums, det er lækkert med nye sager. 14 dage er gået og ikke engang alle sæt er afprøvet endnu.


Håber du får en god dag

Ragna Iversen